Casper Ruud og Viktor Durasovic spilte en underholdende kamp som avslutning av Collector Bank Norwegian Open 2017.

Det ble en herlig oppvisningskamp mellom den norske duoen. Etter en litt nervepirrende start tok det hele seg opp utover i kampen. Det ble mange fine ballvekslinger og litt showing. Publikum likte det de fikk se i Oslo Tennis Arena.

Resultatet spilte ikke særlig stor rolle, men det var Ruud som stakk av med seieren. Unggutten vant 6-4, 6-2 på nærmere en time og 30 minutter.

– Jeg regner med at folk syntes det var gøy å se et litt annet tempo enn de kanskje ser til vanlig i Norge. Det var gøy å spille, sier Ruud.

Både Durasovic og Ruud spilte tidligere i uken mot italieneren Alessandro Giannessi. Durasovic er fornøyd med utbyttet av uken i Oslo.

– Jeg har fått med meg litt av hvert. Jeg har fått mer erfaring med å spille foran publikum. Det var gøy at det var en del. Det ble litt nerver, og det er noe jeg tar med meg videre, sier Durasovic.

Før oppvisningskampen mellom Ruud og Durasovic ble damefinalen i 15.000-dollarsturneringen spilt. Det var et helsveitsisk oppgjør mellom Leonie Kung og Simona Waltert, to jenter på 17 og 16 år. Kung gikk seirende ut av finalen med 6-4, 6-4 og tok sin første internasjonale seniortittel i single.

Bare en dag tidligere tok hun også sin første internasjonale seniortittel i double. Fredag vant hun nemlig finalen mot Anette Munozova og Ina Kaufinger med 6-4, 5-7, 10-3.

Med det takker Collector Bank Norwegian Open for årets turnering!