Casper Ruud og Viktor Durasovic møtes lørdag til ett av årets høydepunkter i norsk tennis under Collector Bank Norwegian Open.

Duoen er Norges beste rangerte tennisspillere på herresiden og har ikke spilt mot hverandre siden 2011. Da vant Durasovic, men foran lørdagens oppgjør, som starter rundt klokken 14.00, er Ruud favoritt. Det tenker han ikke særlig mye på.

– Hvem som vinner gjenstår og se, vi er to gode spillere begge to. At publikum synes det er gøy å se på er det eneste vi kan be om, sier Ruud.

Likevel skjønner duoen at publikum trolig legger mye i hvem som går seirende ut av oppgjøret i Oslo Tennis Arena.

–Folk legger nok en del prestisje i det. Selv om det er en oppvisningskamp, så vi kommer nok til å prøve og spille så bra som mulig. Det blir nok fullt kjør for å vise at vi er to gode spillere begge to, sier Ruud.

Durasovic spiller på sin side vanligvis på Futures-nivå. Dermed blir oppgjøret mot Ruud, og fredagens kamp mot Alessandro Giannessi, en mulighet til å teste seg mot høyere rangert motstand.

– De er et hakk høyere på rankingen, så det blir gøy å prøve seg. Jeg skal prøve å ha det gøy, det er ikke livsviktig. Det kan hende at andre tar det litt mer seriøst enn vi gjør. Det blir gøy, sier Durasovic.