Hovedsponsor for Norwegian Open, Collector Bank, ser lyst på framtiden til norsk tennis.

Bedriften er hoved- og tittelsponsor for Collector Bank Norwegian Open og gjør det mulig å arrangere turneringen. Erfaringen fra tennis i Sverige har ført banken inn på sponsormarkedet innen idretten også i Norge.

– Collector Bank har mangeårig erfaring med å sponse tennis i Sverige, og i 2014 valgte vi også å støtte norsk tennis gjennom turneringen Collector Norwegian Open. Vi synes det er flott at disse turneringene tiltrekker seg yngre fremadstormende spillere fra både inn- og utland, slik at norske spillere får matching på et høyt nivå og samtidig muligheten til å klatre på rankinglistene. Det er vi stolte over å være en bidragsyter til, sier Thomas Gunnarsson, Country Manager Norway i Collector Bank.

– Hva får dere ut av å sponse turneringen?

Thomas Gunnarsson i Collector Bank.

– I tråd med selskapets verdier ønsker vi å gi noe tilbake, og vi har gjennom flere år hatt et meget godt samarbeid med Northern Vision som arrangerer turneringen. Vi er også hovedsponsor for Casper Ruud som har hatt enorm suksess de siste årene, sier Gunnarsson og fortsetter:

– Vi mener at selskaper som har økonomi til det bør ha et fokus på å gi noe tilbake til samfunnet, og det er nettopp det vi føler at vi gjør gjennom disse sponsoratene. Ut over dette har vi også en rekke andre samarbeidsprosjekter innen bærekraftsarbeid, blant annet har vi gjennom organisasjonen Hand in Hand støttet befolkningen i den indiske landsbyen Kavanur for å sikre et bedre bomiljø, skolegang for barn og utvikling av kvinnelig entreprenørskap, forteller Gunnarsson.

Collector Bank, har i likhet med mange andre i norsk tennis, stor tro på hva framtiden vil bringe for idretten i Norge.

– Vi håper og tror at norsk tennis vil fortsette å vokse. Når man ser at det er mulig for norske spillere som for eksempel Casper Ruud å hevde seg blant de beste i verden tror vi flere unge spillere vil tørre å satse for fullt. Norge har flere gode eksempler på unge spillere med mye potensial, men det avhenger av at de får sponsorstøtte så vi vil absolutt oppfordre flere selskaper til å hjelpe disse opp og frem. Når det gjelder Norwegian Open håper vi turneringen vil fortsette den gode veksten og kanskje utvikle seg til å bli en Challenger-turnering innen noen år. Vi ser den store innsatsen som legges inn av turneringsarrangøren så vi har troen.