Sector Alarm er en av våre hovedsponsorer og en viktig bidragsyter for at turneringen blir en realitet. Bedriften har en klar tanke bak å bidra.

– Tennis generelt og norsk tennis spesielt er i medvind. Stadig nye talenter popper opp, sier kommunikasjonssjef i Sector Alarm, Sissel Eckblad, og fortsetter:

– Sporten har mange talenter utenom det vanlige som vi har stor tro på. Det er gøy å støtte spillere som er 100 prosent dedikerte og viser en vanvittig treningslyst. Spillerne har verdier vi ønsker å assosieres med. De er villig til å legge alt annet til side for å bli best i verden. Det er en satsing vi har mye å lære av. De har mål om å bli best i verden. Sector Alarm er og vil være blant de ledende i Europa og best i Norge. Vi skal gjøre vårt for at vi sammen når våre mål, sier Eckblad.

Sissel Eckblad i Sector Alarm.

Sector Alarm ser spesielt fram til en godbit i årets utgave av turneringen.

– Vi gleder oss til mange herlige tenniskamper. God tennis er super underholdning. Vi heier på alle de norske deltagerne, men ekstra gøy er det jo å følge våre egne spiller. Spesielt spennende blir prestisjekampen mellom Viktor Durasovic og Casper Ruud, sier Eckblad, som har stor tro på norsk tennis i framtiden:

– Det er vanskelig å spå om fremtiden, men vi er imponert over hva norske tennisspillere har fått til de siste årene. Det betyr at vi både håper og tror på fortsatt fremgang for sporten, fortsatt mange spennende talenter og minimum en dame og en herrespiller blant topp ti i verden! Vi trives med hårete mål i Sector Alarm!

Collector Bank Norwegian Open ønsker å takke Sector Alarm for deres bidrag og samarbeid – uten sponsorer som Sector Alarm hadde det ikke vært mulig å gjennomføre turneringen!