Lexus er en av Norwegian Opens aller største sponsorer og samarbeidspartnere.

Turneringen nærmer seg med stormskritt – det bare dager igjen til det hele braker løs i Oslo Tennis Arena, og Lexus er klare.

– Vi har også tidligere vært partnere med Norwegian Open og Anders Borg. Noe vi synes har vært et positivt samarbeid. Vi ser dette som en flott arena for Lexus å vise frem noen utvalgte bil modeller, og spre informasjon om hva vi har å tilby i Premium markedet, sier salgssjef i Lexus, Kristoffer Stahlberg.

Lexus ønsker å vise fram produktet sitt til tennisinteresserte.

– Tanken bak det er naturlig nok å bruke en passende arena for å vise frem merkevaren Lexus. I tillegg håper vi å treffe bil-interesserte i tennispublikum som ønsker å vite mer om hva har i produktspektret, og hva Lexus står for, sier Stahlberg.

At det også gagner norsk tennis, har Lexus selvsagt i bakhodet.

– Vi håper på et flott arrangement der de norske utøverne får vise seg frem med gode holdninger på hjemmebane fremfor det norske publikum. Hadde vært spennende om turneringen vokst videre. Muligheten for utøverne å kunne delta i tilrettelagte proff turneringer på hjemmebane er et viktig element for utøverne, og rekruteringen for tennis sporten i Norge videre, avslutter Stahlberg.